Okay, jeg ved ikke, om der er spøgelser i min lejlighed eller hvad, jeg har et toilet der begynder at løbe hver nat. Jeg har haft en vvs’er ude til mig om dagen, men der var ikke noget, og han kunne ikke se, hvad der var galt. Jeg sagde til ham, at det kun sker om natten, og så sagde han, at så må jeg vist hellere finde mig en god vvs døgnvagt, for han arbejdede kun om dagen.

Men er sådan en vvs døgnvagt ikke ret dyr? Eller det er den måske ikke, det ser i hvert fald ikke sådan ud, når jeg kigger på nettet.

Man kan få en vvs døgnvagt, som man kan ringe til midt om natten, og så kommer de ud ret hurtigt. Det kan godt være at det lyder som et lille problem, men jeg får et chok hver nat når det går i gang, det lyder som en hel mini flod, der kører ude på toilettet.

Det er sådan lidt creepy faktisk, jeg forstår det ikke. Min far har afkalket nogle dimser nede i den der boks der er bag på toilettet under træk-knappen, men det hjalp slet ikke. Så nu er det på tide jeg fikser en vvs døgnvagt, jeg gider ikke mere nu. Håber det bliver lavet, så jeg kan sove uden floder på toilettet 😀