Nu er vinteren forhåbentligt snart ovre, og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at høre, hvordan I har varmet op i boligen i år? Jeg har personligt haft stor glæde af at købe mine træpiller fra Tyskland, og det kan jeg uden tvivl anbefale andre også at gøre.

Jeg bor selv relativt tæt på den tyske grænse, så det har været meget nemt for mig lige at køre et smut til grænsebutikken for at hente mine træpiller fra Tyskland, men det er selvfølgelig ikke alle, der har det lige så nemt som mig.

træpiller fra tyskland

Derfor er det da også muligt at få en fragtmand til at hente træpillerne fra Tyskland, hvis man ikke selv har mulighed for at hente pillerne. Jeg kan i hvert fald sige, at det bestemt er pengene værd, og kvaliteten er virkelig i top. Det var en god handel, som varmt kan anbefales herfra!