Efter indlægget i sidste uge omkring køb af maling online, kommer her et opfølgende indlæg, der drejer sig om, hvorfor du bør bruge svanemærket maling til dine malerprojekter.

Køb maling mærket med SvanemærketDer er nemlig utroligt mange, der hverken er klar over, hvad Svanemærket egentlig er, eller hvilke fordele, der er forbundne med at bruge maling mærket med Svanemærket. De gør imidlertid sig selv en bjørnetjeneste, for ikke alene er svanemærket maling både af højere kvalitet end mange andre typer af maling – det er faktisk også sundere for miljøet såvel som for dit helbred.

Derudover er den ekstra fordel ved at male med svanemærket maling, at malingen grundet den høje kvalitet typisk holder sig pæn i længere tid. Det betyder, at du slipper for senere hen at skulle stå overfor ekstra omkostninger i form af en ommaling, når malingen er begyndt at blive slidt og derfor ikke længere er helt så flot, som du godt kunne tænke dig.

En af de største årsager til, at mange ikke tror, at det kan betale sig at male med svanemærket maling er nemlig, at malingen nogle gange godt kan være lidt dyrere end de typer af maling, der ikke er mærket med Svanemærket. Det er dog en fejltagelse, for i længden er det jo langt billigere at slippe lidt ekstra for malingen i første omgang og så være sikker på, at den er af god kvalitet, end pludselig at skulle til at købe helt ny maling for igen at male om, når det viser sig, at den første gang ikke holdt så længe, som man havde håbet på.

Du bør derfor altid bruge svanemærket maling, når du står overfor et malerprojekt. Det er både sundere og af bedre kvalitet, så der er kun fordele ved det. Derfor er det vel egentlig bare logik for burhøns!