Jeg har fået en god ide, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg er blevet træt af de gamle lysstofrør, jeg har i mit køkken, og jeg vil gerne have sat spots op i stedet for. Tror I ikke, at det vil blive pænt?

Jeg fik ideen til det forleden dag, hvor jeg var hjemme hos en veninde og hendes mand, og de havde liget fået lavet nyt køkken, som bare var vildt flot og moderne, og det gjorde mig ærligt talt lidt misundelig på deres køkken. Det gjorde derfor ikke sagen bedre, da jeg kom hjem i mit eget køkken og så, hvor nedslidt og gammeldags det så ud, og der besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget nyt, og det betyder blandt andet, at der skal sættes spots op. De giver også et fantastisk lys, så det glæder jeg mig super meget til at få ordnet.

spots

For at det kan lade sig gøre kræver det naturligvis, at jeg får købt nogle spots, så jeg har noget at sætte op, og det sidder jeg faktisk og kigger på lige nu.