Nede i min lokale fodboldklub er det mig som sidder og skal passe på at udgifterne ikke løber løbsk. Det er en tjans jeg kun har haft i et par måneder efterhånden, men jeg kan se, at min forgænger ikke har brudt sig ret meget om at foretage besparelser på indkøb. F.eks. er udgifterne til rengøringsmidler skyhøje.

Jeg kan se, at min forgænger har købt rengøringsmidler hos den lokale blikkenslager til 50 kr. Literen. Det er en meget voldsom pris, hvis man går ind på nettet og kigger efter hvad man ellers kunne købe dem for. Jeg kan i hvert fald se, at jeg kan få femdobbelt så meget for de samme penge.

Det betyder desværre, at jeg nærmest har opsagt alle leverandøraftaler og forhandlet ny pris med dem jeg har beholdt. Jeg har selvfølgelig beholdt dem som også sponsorerer klubben, men der er dog et par af disse aftaler jeg lige skal have kigget igennem også, for så vidt jeg er orienteret er det os der skal have penge af sponsorerne og ikke omvendt. Noget af det første jeg dog har taget fat på er at finde en ny leverandør af rengøringsmidler.

Den nye leverandør har jeg fundet på nettet. Jeg Googlede ”rengøringsmidler” og kiggede lidt på hvad der var på side 1. Der var masser af gode tilbud, men en webshop skilte sig ud ved at have nogle meget billige produkter. Så dem har jeg henvendt mig til og jeg har lavet en god aftale, som sparer klubben for omkring 50.000,- om året i indkøb af rengøringsmidler – Det kan man få mange nye bolde og trøjer for.