Da jeg fandt ud af at jeg kan spare hele 50 % på varmeregningen med et pillefyr, var jeg ved at falde ned fra stolen! Jamen, det er jo lige den kilde jeg har ledt efter i så mange år, i håb om at spare nogle penge! Jeg har prøvet at skære ned på så mange forskellige ting, for at få økonomien til at blive bedre, men det har været meget svært at give afkald på mange af tingene.

Godt nok skulle jeg til at punge ud, hvis jeg besluttede mig for at få mig sådan et, men jeg fandt hurtigt ud af at en investering i et pillefyr vil være betalt efter omkring lidt over et år, i forhold til besparelserne. Hvordan kunne jeg lade være med at slå til?

Jeg fik købt og installeret mit pillefyr, men jeg kunne stadigvæk ikke lade være med at frygte at alle de besparelser slet ikke ville gælde for mig og min familie. Nu er der gået to år og jeg kan love for at det virkelig har betalt sig at købe et pilefyr.

Min søster valgte ikke at købe et pillefyr, fordi hun ikke rigtig troede på alle de fordele et pillefyr har. Nu har hun også købt et, fordi hun ud fra min erfaring har fået bekræftet, at der virkelig er noget om snakken!