Mine forældre har i et godt stykke tid gået og leget med tanken om at få lavet en ombygning af deres loftsrum, da de længe har haft plads problemer. Egentlig lige siden at jeg blev født, og det er ellers et par år siden.

Jeg troede egentlig at det ville koste alt for meget med en ombygning, især med mine forældres indkomst, men ifølge min mor er det faktisk ikke så dyrt som man godt kunne tro, og det er da heller ikke fordi de har dårligt lønnede jobs, men det har ikke ligefrem været udlandsrejser der har præget min barndom.

Ikke at jeg udover manglende rejser har haft en fattig barndom. Jeg har altid fået hvad jeg har haft brug for og egentlig aldrig fået prismæssigt billigere julegaver og lignede. Så jeg kan kun unde mine forældre et godt og brugbart loft.

Det ringer nok en af dagene og vil høre om jeg ikke har lyst til at give en hjælpende hånd med deres ombygning. Det skal nok blive sjovt at se alt det ragelse de i tidens løb har stablet op på loftet. Noget af det må have været der siden slut 70’erne.