Jeg har lige været nede og handle ind i mit lokale supermarked, og der holdt en varebil fra et firma, der lægger nyt tag for privathjem. Det var helt pudsigt, at jeg så det, for jeg har siddet og snakket med min veninde om, at det vidst er ved at være på tide, at jeg skal have skiftet taget ud.

Jeg har et lille parcelhus, som jeg købte for syv år siden, og allerede dengang var det sat en smule ned i pris på grund af, at det var helt sikkert, at taget skulle skiftes ud inden for de næste ti år. Nu skal jeg så have lagt nyt tag, og det er også fint, for så stiger mit hus i pris, og når jeg en dag sælger det, vil jeg med garanti tjene på det.

Jeg har ringet til det firma, hvis varebil holdt ved supermarkedet, og de har givet mig en rigtig god pris på at få lagt nyt tag, så nu skal de bare komme ud og kigge på det, også kan projektet begynde. Det bliver rigtig spændende.

Nu har de været og kigget på mit nuværende tag, og der skulle ikke gå særlig længe, før jeg får lagt et nyt tag. Det kan kun blive godt.