Jeg har længe boet i mit lille hus på landet, og jeg har aldrig rigtig tænkt over, hvornår det tag, der ligger på er fra, så jeg har heller aldrig tænkt på om det skulle skiftes ud, men forleden dag begyndte det at dryppe ned ude i køkkenet.

Jeg tager det som et tegn om, at jeg skal have udskiftet mit tag, for det nytter jo ikke noget, at man går rundt i vandpytter ude i køkkenet, og jeg har heldigvis sparet sammen, så jeg har pengene til det, så det er bare om at få det gjort.

Jeg kender ikke rigtig noget til at få skiftet tag, så jeg skal bare have fat i nogen, som har styr på den slags, for jeg vil helst bare betale mig fra det, så jeg ikke står med den hovedpine senere hen, og det skal nok gå er jeg sikker på.

Jeg har fundet et firma, der ligger tag for en god pris, så jeg har kontaktet dem, og de komme og påbegynder arbejdet i næste uge, og så skulle det være klaret i løbet af et par dage, og det bliver bare lækkert ikke at skulle tænke på det mere.