Jeg har faktisk gået og glædet mig lidt til foråret, for nu skal huset endelig have nyt tag. Det gamle er også ved at være pænt slidt, så det er på høje tid. Vi har snakket en del om farver og materialer derhjemme, og vi er næsten blevet enige om hvordan det skal se ud.

Alle tilbuddene til et nyt tag er indhentet, og jeg tror også, at jeg har besluttet mig for hvilket firma, der får opgaven. Det var ikke det billigste, men det var den håndværker, som jeg har mest tillid til der får opgaven. Han kender også min lillebror, så det var også udslagsgivende.

Jeg regner med, at de går i gang med at ligge et nyt tag på huset sidst i Februar, hvis altså vejret tillader det. Med al den sne der er lige nu, er det i hvert fald umuligt at tage det gamle tag af. Men håndværkeren siger, at jeg bare skal tage det roligt.

Jeg glæder mig helt vildt til at får et nyt tag på huset. Det lyder måske lidt dumt, men nu har alle naboerne faktisk fået det i løbet af de sidste par år, så det er kun os der mangler. Sommetider får jeg da også lige en lille kommentar for mit tag, men indtil videre har jeg ignoreret dem.