Hvis du leder efter en ide til en investering i dit hus, er et nyt tag måske en af de bedste ting du kan vælge at få lavet nu. Hvis du udskifter et ældre tag med et af nyere dato, kan du regne med en stor besparelse i varmeudgifterne i løbet af hele tagets levetid. Dette er takket være en væsentlig forbedring af de isolationsmaterialer, der bruges i dag, i forhold til dem der blev brugt for år tilbage. Prisen er også blevet lavere, så alt i alt får man rigtig meget for pengene, hvis man lægger nyt tag på huset i dag.

Alene besparelserne på varmeudgifter vil dække udgiften til et nyt tag, men udover dette er der naturligvis også en væsentlig forøgelse i værdien på dit hus. Det nye tag vil ikke blot pynte gevaldigt og spare penge på udgifterne til varme, det vil også forhøje værdien på huset med helt op til prisen på selve taget. Det er altså en god forretning på alle leder og kanter, at få skiftet det gamle tag ud med et nyt.

Dette er nok årsagen til, at branchen oplever en stor fremgang for tiden. Folk er blevet klar over det fornuftige i argumenterne, og flere og flere vælger at springe ud i det. Firmaerne bag melder om udsolgte materialer og bookede opgaver til langt ind i næste år. Forhåbentlig kan den øgede beskæftigelse bidrage til at hjælpe os alle uf af finanskrisen, til gavn for husejere, håndværkere og dig og mig.