Som overskriften rigtig nok hentyder, er jeg ved at være godt træt af min boligindretning. Det er egentlig noget pjat at brokke sig over, da jeg jo selv har stået for den i sin tid. Men nu vil jeg altså gerne have, at der kommer til at ske noget nyt og det skal også meget gerne være meget snart.

Jeg har bare et lille problem: jeg er ikke særlig kreativ og opfindsom, så jeg har svært ved at finde på, hvordan mine møbler ellers kan stå. Derfor må jeg søge en masse inspiration i magasiner, aviser og selvfølgelig også på nettet.

Jeg har fundet mange gode ideer til boligindretning på nettet. Jeg fandt blandt andet over nogle hjemmesider, der kom med nogle rigtig gode ideer til hvordan man ellers kunne placere sine møbler, så der skete noget nyt i ens hjem. Det var ganske simple ting som at rykke sofaen ud midt i stuen i stedet for op af væggen og også tips til hvordan man kunne gemme sit fjernsyn af vejen.

Jeg mangler dog bare endnu mere inspiration til min boligindretning. Jeg har som sagt allerede fået en masse gode ideer fra både internettet og i nogle blade.