Mit køkken er min legeplads. Det er der, jeg opholder mig det meste af tiden, når jeg er hjemme, så det skal virkelig fungere for mig. Det vil sige, at der skal være plads til mine potter og pander, mine knive og alle mine basis madvarer.

Når det så er sagt, så skal mit køkken også være hyggeligt og et sted, hvor mine venner har lyst til at være, mens jeg hygger om dem, og laver lækkerier til dem. Så der skal være plads og lys i mit køkken. Og selv om det lyder lækkert med et køkken, der er helt nyt og funktionelt, så er det nu stadig de mere personlige køkkener, der interesserer mig.

hyggeligt køkken

Jeg synes, mit nuværende køkken er rigtig fint, men savner lige et lille bord i midten, som pigen på billedet har, hvor vi alle kunne sidde og få en lille drink. Er det bare mig, der har sådan et forhold til mit køkken?