Jeg havde ikke ledt længe efter den helt rigtige pris på Canon patroner, før jeg fandt den. Og jeg skal da lige love for, at jeg fik den fundet hurtigt. Jeg kan godt lide at søge rundt på nettet for at finde priser på det ene og det andet, og da min far havde brug for en god pris på Canon patroner til hans printer, så gik den store eftersøgning i gang.

Travle far

Han går og renoverer på sit hus og sin garage lige i øjeblikket, så han har ikke ret meget tid til sådan at sidde bænket ved computeren for at lede efter priser. Hans printer er ret god, selvom han har købt den brugt, men nu var der altså blevet behov for at få fornyet de gamle patroner fra canon, og det skulle være i en fart, som han sagde. Tror nu egentlig bare det var for at få mig ud af starthullerne, for hvad kan han have så travlt med?

Eftersøgningen er i gang

Nå, men i gang gik jeg jo, og så gik den vilde skattejagt. Det tog lige et par timer, så havde jeg fået tjekket markedet, og det viste sig, at der var et sted, der solgte Canon patroner, som skilte sig væsentligt ud fra de andre.

Så jeg tog mig den frihed og bestilte hans patroner fra Canon til ham – vel og mærke fragt og gebyr frit – og det kan nok være, at han blev overrasket, da pakkeposten pludselig stod der med hans splinternye canon patroner.canon patroner

Elsker at gøre min far glad – er der noget bedre end at glæde dem, man holder af?