Flotte kvalitets gardiner er svære at finde nu til dags, synes jeg, det hele virker masseproduceret og kedeligt, og det er altså ikke den slags, at jeg har lyst til at hænge op hjemme hos mig selv, så jeg er begyndt at sy dem selv.

Mange af mine bekendte har nærmest ens gardiner, fordi de alle køber dem samme sted, fordi det er begrænset, hvor man kan købe dem henne, men jeg griner bare, og ofte spørger de, hvor mine er købt, også fryder jeg mig lidt.

Der er også nogle af dem, der har spurgt om jeg vil sy deres gardiner for dem, men jeg nyder ærlig talt ikke engang at sy min egne nok til, at jeg gider at sy dem for andre, men det er jo heldigvis også op til mig selv i sidste ende.

Jeg kan dog anbefale nogle forskellige hjemmesider, der viser hvordan gardiner nemmest kan sys, og hvor man får de flotteste og mest unikke stoffer til at sy dem af, og det er jo lækkert bare at have noget, som ingen andre har.