Så blev det tid til en lille blog fra min side af igen. I dag kommer bloggen til at handle om min nye fascination af låsesmede. Min nylige fascination kommer af at jeg for nylig var ude i byen og se en midnatsforestilling i biografen, og da jeg så tager afsked med min venner og efterfølgende så tager cyklen hjem til Nordvest, opdager jeg til min store forbavselse at jeg ikke kan finde mine hjemnøgler da jeg står ude foran min opgang.

Jeg ringer og hører om mine veninder måske har ved en fejltagelse taget mine nøgler, men det har de ikke. Derfor vælger jeg kl. 3 om natten at ringe til en låsesmed, som kan komme og åbne min dør. Han fortalte mig at han ville være ude foran min dør om cirka 20 min. Og dette blev jeg så overrasket over, at en låsesmed altid er klar til at servicere mulige kunder, at jeg fik en nyvunden respekt for deres erhverv.

låsesmed i nordvest

Ny lås og nye nøgler
Jeg undrede mig faktisk over om at låsesmede overhovedet får en god nats søvn, hvis de hele tiden bliver vækket af glemsomme folk som mig.  Dog dukkede låsesmeden minsandten også op efter præcis 17 minutter, og lukkede mig ind til min bolig, og installerede en ny lås, hvortil jeg fik et par nye friske nøgler.

Hvis du skal bruge en dygtig låsesmed i Nordvest, så klik her.