Er du ejer af en eller måske en hel række ejendomme, som du lejer ud, men ikke orker selv at stå for drift og administration af? Måske du burde overveje at få andre til at varetage opgaven, og så selv fokusere på andre vigtige ting?

Firmaet Boserup Ejendomme er en veletableret virksomhed med 15 dygtige medarbejder. Boserup Ejendomme dækker over en masse ejendomme, driver selv en betydelig portefølje af ejendomme, og tilbyder derudover en bred vifte af serviceydelser inden for drift og administration af ejendom.

Enkeltstående ydelser – Boserup Ejendomme kan klare det hele

Få hjælp hos Boserup Ejendommes ansatte, der står klar til at hjælpe dig med de opgaver indenfor udlejning af ejendomme, du har brug for. Boserup Ejendomme administrerer en lang række udlejningsejendomme, og hver enkelt medarbejder ligger inde med en opdateret viden om alt omkring lejelovgivningen.

Boserup Ejendomme varetager alt inden for enkeltstående ydelser, for eksempel opkrævning af leje, udarbejdelse af bolig- og erhvervslejekontrakter, håndtering af indflytninger og alt muligt andet. Boserup Ejendomme kan altså hjælpe dig med lige det, du har brug for.

Du kan følge Boserup Ejendomme på Facebook, LinkedIn og Twitter.