Jeg har et brændende ønske om at købe en af de der originale svenske slagbænke, som man ser i f.eks Emil fra Lønneberg. Jeg er tosset med de bænke, og synes de er så charmerende. Jeg vil prøve at finde en på nettet, som er til salg. Jeg vil helst have en, der er så lang, så man faktisk kan sove på den (hvis man ville).

Jeg vil kunne bænke alle ungerne inklusive legekammerater på min bænk, så den skal kunne klare mosten. Jeg ved også lige, hvor den skal stå, og lige så snart jeg finder den rigtige, så springer jeg til.

Farven er underordnet, for jeg kan jo altid male den, hvis det er. Jeg tænker enten hvid eller lyseblå. Og så stribede hynder i blå og hvid. Lyder det ikke fint til sådan et rustikt køkken, som jeg har?

I øvrigt kan jeg godt lide at blande gammelt og nyt, så det kan sagtens gå med resten af min bolig, som allerede nu er en god blanding af nyt og gammelt.

slagbænkDen her til højre synes jeg er fin – den er dog ikke til salg. Men stilen er der.