Min mand og jeg har lige købt et nyt hus, det ligger i udkanten af Nordvest kvarteret, i et rigtig hyggeligt bolig område. Selve området minder slet ikke om indre København, men beliggenheden er god, så det er jo super. Men det hus vi har købt, var lidt af et håndværktilbud, så vi blev nødt til at få lavet en aftale med en håndværker døgnvagt.

Vi arbejder nemlig på huset om aftenen især, fordi vi begge har travlt med vores jobs om dagen. De gange vi så har brug for ekstra hjælp fra håndværkere, er det bedst at de kommer om aftenen. Vi foretrækker at være hjemme, når der er håndværkere på. Min mand har selv arbejdet i branchen og kan godt lide at følge med i, hvad der sker. Så når vi ringer efter en håndværker døgnvagt, er det fordi vi godt kan lide at arbejde sammen med dem. At have en håndværker døgnvagt koblet på sit hus, behøver slet ikke at være en særlig dyr affære.

Jeg fandt en ret billig håndværker døgnvagt service på nettet, som vi har brugt i et par måneder nu. Det fungerer rigtig fint, at de kommer om aftenen og så er vi der til at arbejde sammen med dem. Vi plejer at få to ud, det er to unge fyre som vist er glade for at arbejde om aftenen, så kan de sove længe og være friske til os – der er nok at gå i gang med nemlig!