Der er ingen mennesker, der kan leve uden gardiner i deres hjem, det er jeg næsten helt sikker på, for jeg kender i hvert fald ikke nogen, der ikke har gardiner i deres hjem. Og jeg ville i hvert fald ikke kunne leve foruden, for solen står ofte ind ad mine vinduer.

Dog må der jo være en lille overgangsperiode, hvis man skal have nye gardiner, for det tager jo altid en krig, først at pille de gamle gardiner ned, for så at sætte de nye gardiner op, og hvis de så ikke passer i længden, så skal man pille dem ned igen og sætte dem op en gang til.

Jeg har fået anbefalet et sted, der kommer ud og tager mål til dine nye gardiner så man slipper for at skulle sætte sine gardiner op, for at pille dem ned igen. Og ikke nok med det, de kommer også og sætter dem op for dig, så du slipper for besværet.

Jeg har lige bestilt nye gardiner derfra, for jeg har ikke tid eller lyst til at ligge og rode med det selv, så i morgen kommer der en konsulent derfra og tager mål til mine gardiner, også skulle der ikke gå mere end 14 dage, så hænger der nye gardiner hjemme hos mig.