Jeg har for nylig erhvervet mig mit eget byggefirma, og det var ikke bare sådan lige, for jeg har været i branchen i mange år, og det har altid været min drøm at få mit eget, men det har ikke altid været lige nemt synes jeg.

Jeg har som sagt længe gået med tanken om at få mit eget, men lige pludselig her for en måned siden, der bød muligheden for at få mit eget byggefirma sig, og så måtte jeg slå til, for tænk engang hvornår jeg måske ville få en chance igen.

Det byggefirma, som jeg har erhvervet mig, er simpelthen som skabt til succes, for det har tidligere været indblandet i store projekter, så det har et i forvejen velskabt renommé, og det er jo altid en fornøjelse at bygge videre på.

Det er et forholdsvis stort byggefirma, som jeg har erhvervet, og jeg har en del medarbejdere under mig, så det bliver ikke svært at drive, det er jeg sikker på. Og som tiden er lige nu, så er der masser af håndværkere, der søger arbejde, så jeg kommer ikke til at mangle.