Jeg går med nogle overvejelser om, at vi skal have nyt gulv i vores lejlighed. Jeg tror, det kunne se rigtig fint ud med sildeben, sådan noget parketgulv, hvor brædderne, eller hvad det hedder, går på skrå.

Jeg har boet i min lejlighed i 12 år. Faktisk er det min mors lejlighed, hun købte den, da jeg flyttede hjemmefra i 1999, og så har jeg boet i den siden. Jeg har altid drømt om sildeben, men har tænkt, at det var for stort et besvær at skulle til at skifte gulvet ud.

Men nu har jeg boet i lejligheden i så lang tid, at min drøm om sildeben rykker tættere på. Min mor har nemlig talt om, at fordi gulvet er så slidt i lejligheden, lige nu er der bare almindeligt plankegulv i træ, sådan nogle brede nogle, så kan det være, at gulvet skal renoveres.

Jeg har flyttet en del rundt på møblerne i alle de år, jeg har boet i lejligheden, så jeg har nok desværre været skyld i en del ridser. Oven i det, har der været en vandskade henne under en af radiatorerne, så hvis vi skifter til sildeben, ville alle de tegn på slid jo også forsvinde. Så det er slet ikke kun af kosmetiske årsager, jeg tror, det er derfor, min mor godt kan se fidusen i at få sildebensparket. Jeg flytter jo nok også inden for de næste par år, og det skader jo ikke at øge værdien på lejligheden…