Min mand og jeg har længe haft et godt øje til et spisebord fra Hay. Men det er ret dyrt, så vi har ventet længe på det rigtige tilbud. Nu er det så endelig dukket op på en online auktion, og vi har bud og bud, og endelig blev det vores til en fair pris, synes vi. Men vi får brug for et transportfirma, for bordet befinder sig i Hirtshals, og vi bor i Valby!

Vi bliver jo nødt til at finde et forholdsvis billigt transportfirma, for eller kunne vi jo lige så godt havde købt bordet fra nyt. Bordet koster i butikkerne 5000, vi har fået det for 3200, så jeg håber det kan betale sig.

Nu ved jeg egentlig ikke hvad det normalt koster med et transportfirma, men jeg håber, det kan gøre for en pris, der gør at det trods alt har været det hele værd at byde på nettet, og have besvær med det istedet for bare at have den fornøjelse at gå ned i butikken.

Jeg har fået anbefalet et transportfirma af min svoger, som skulle være rigtig godt. De passer oven i købet vildt godt på tingene, og pakker dem godt ind undervejs. Han sagde også, at det her firma var gode til at angive, hvornår de ankommer med fragten, der er ikke noget værre end at gå og vente hele dagen. Så nu skal der bestilles og så er der nyt spisebord!