I Nordsjælland i Virum finder man konsulentfirma med speciale i bl.a. byggesagkyndig rådgivning. I forbindelse med nybyggeri og renovering mv. er der mange der fristes til at tage et billigt eller det billigste tilbud.

Med lang erfaring indenfor branchen anbefales det dog at rådspørge sig med en byggesagkyndig ifølge konsulentfirmaet. Der kan f.eks. være mange faldgrupper forbundet med det billigste tilbud som f.eks. manglende oplysninger i forbindelse med oplyste leverancer og forskellige arbejdsydelser.

Det kan i mange tilfælde være svært at gennemskue alle handlens aftaler, og med hjælp fra en byggesagkyndig kan man slippe for unødige risici. En byggesagkyndig kan hjælpe til at minimere unødige misforståelser og kan meget vel medføre besparelser i det lange løb. Det drejer sig blandt andet om besparelser ved boligkøb og håndværkerarbejde, hvor din boligsagkyndige kan stå for kontakten til de rette håndværkerfirmaer.

Som byggesagkyndig i Nordsjælland arbejder konsulentfirmaet kun med håndværkerfirmaer som arbejder efter Dansk Byggegaranti ordning og vil være omfattet af tilsyn under projektets udførelse og aflevering.

Ved at benytte dig af en byggesagkyndig ved dit næste projekt kan du derfor få mere ro i sindet, og være sikker på at arbejdet bliver udført på en måde der er mest hensigtsmæssig for dig.