Min kæreste og jeg flyttede i hus for 4 måneder siden og det har virkelig været et af vores største ønkser der er gået i opfyldelse! Vores opsparing var ikke særlig stor så selvom vi fik købt vores drømmehus, er der mange andre boligdrømme vi må vente med at opfylde indtil vi har fået sparet penge sammen. Men nogle ting som en Atmos brændekedel, er nødvendig at få købt snarest muligt.

Jeg er gravid, og det er derfor meget vigtigt for os at vi har en brændekedel der fungerer inden vores lille prinsesse kommer til verden. Idet et barn i forvejen er ret dyr, så har vi valgt ikke at kaste hele opsparingen efter en Atmos brændekedel.

Vi har virkelig været i kæmpe dilemma! Heldigvis har jeg nogle rigtig søde, hjælpsomme og gavmilde svigerforældre som i går overraskede os med at de ville give os en Atmos brændekedel, som indflyttergave. Jeg blev så glad for deres gave at jeg begyndt at tude – højlydt! Dog tror jeg at hormonerne også havde en finger med i spillet udover min glæde og taknemlighed.

Mine svigerforældres gave betyder at jeg nu kan slappe af og ikke bekymre mig over hvorfra vi skal skaffe penge til at købe babyudstyr. Det er en rigtig dejlig følelse og jeg kan nu nyde min graviditet.

Jeg må indrømme at en Atmos brændekedel er den bedste gave jeg har fået hidtil!