Min kone og jeg købte et hus for første gang for et halvt års tid siden. Vi var blevet enige i at vi skulle købe et hus, der ikke havde brug for at blive renoveret. Vi har hverken pengene, tiden eller overskuddet til at begynde et byggeprojekt. Vi fandt dog et hus, der som det eneste manglede et fyr, da det gamle var ude af drift.

Vi syntes at det lød som et nemt projekt, og valgte derfor at købe huset. Men da vi skulle købe et nyt brændefyr, fandt vi ud af at der også skulle investeres i en akkumuleringstank. Det var en af de mange udgifter som vi havde overset. Da vi er førstegangskøbere havde vi slet ikke taget højde for at man altid kommer til at bruge flere penge end man havde regnet med.

En akkumuleringstank kan man sagtens leve uden, men det bestemt en stor fordel for både varmesystemet samt miljøet. Da vi fik en rigtig god pris for huset, tænkte vi at det ville være bedst at investerer de ekstra penge vi havde til rådighed, på denne ekstra detalje vi havde overset.

Vi har været rigtig gode til at få styr på alle de ting som skulle ordnes ved huset og nu mangler vi bare brændefyret samt en akkumuleringstank til. Begge er bestilt og betalt, og det er kommet meget bag på os, hvor billigt vi har fået det til. Nu er der flere penge til nye møbler som står som det sidste på vores to-do liste.