Før i tiden var det at finde en advokat ikke noget problem. Præcis som alle havde deres egen slagter, købmand og lign., så havde de fleste også en advokat, som de vidste, at de skulle gå til, hvis der var behov for det.

I dag har branchen for advokater udviklet sig i samme retning som slagtere og lign. Der er hundredvis af slagsen, og alle tilbyder mere eller mindre det samme. Så hvem leverer egentlig et godt produkt eller en god ydelse? Det er heldigvis blevet nemt at finde en kompetent advokat uden, at skulle gå den ene side efter den anden igennem på Google.

Ret&Råd advokatfirma består nemlig af over 40 advokatfirmaer, som er placeret overalt i Danmark. Uanset hvad, du skal bruge hjælp til, så kan du få fat i en advokat, som har specialiseret sig i netop det område, som er relevant for dig. Dette gælder lige fra ægtepagter, arv og testamenter, køb af bolig, selskabsstiftelse og mange flere områder.

Og i og med , at det er umuligt at skabe sig et overblik over samtlige relevante love og regler på det enkelte område uden den rette uddannelse og erfaring, så er det nødvendigt, at have en professionel til at vejlede og rådgive dig korrekt.

Hos Ret&Råd finder du advokater, der både kan varetage opgaver inden for erhverv og privat.

Forældrekøb

Jeg havde selv brug for professionel rådgivning og hjælp, da jeg gik og overvejede at købe en ejerlejlighed, som min datter kunne leje. Altså et såkaldt forældrekøb.

Så går du selv med samme overvejelser, så får du lige et par gode ord med på vejen her.

advokatfirma

De historiske lave renter samt et boligmarked der har været presset i flere år, har hævet ejendomsmæglernes forventninger til salget. Dette smitter som regel af på presset, som imødekommer køberne, når fremvisningerne finder sted.

Lejlighederne købes oftest for at hjælpe vores børn med en god studiebolig, og selvfølgelig også for at gøre en god investering. Dette har resulteret i, at der er lavet en lang række beregninger, som skal fortælle os forældre, hvad vi kan regne med at tjene på handlen.

Men i og med, at et forældrekøb er en af de mere komplicerede former for bolighandeler, er det utroligt vigtigt, at man får fat i en advokat med speciale i de områder, der berøres i forbindelse med et forældrekøb. Her er der både tale om skatteretlige forhold, offentligretlige regler og lejeretlige regler.

De beregninger som ejendomsmægleren har lavet, der skal fortælle os, hvad vi kan tjene på handlen, bygger som regel på forudsætninger, som ingen kan udtale sig om. Heriblandt skattepolitiske forudsætninger, forudsætninger om renteudviklingen samt prisudviklingen.

Der kan blandt andet nævnes de lejligheder, som handles i år. Mange af dem er købt af forældre før Finanskrisen, hvor priserne var langt højere end i dag. Disse sælger nu med et tab, der umuligt kan være taget højde for i de beregninger, som de fik fremvist dengang, at de investerede i en lejlighed til deres barn.

Der er derfor alfa omega, at få fat i en advokat der har erfaring inden for bolighandel, som kan hjælpe med at se disse beregninger igennem. Derudover vil en advokat være i stand til at hjælpe til med oprettelse af dokumenter, som er nødvendige for at få oprettet en lovlig ordning rent skattemæssigt. Advokaten vil også som din – som køber – mand få afklaret de forhold, som ejendomsmægleren oftest ikke er opmærksom på.

Jeg vil varmt anbefale dig at finde en advokat igennem Ret&Råd.